Model Compatil   VOLVO S40 Husele auto din Piele Eco  sunt huse de cea mai buna calitate, fiind produse din piele eco, material care este folosit constant la majoritatea automobilelor de lux din industria auto.

Husele auto  se potrivesc perfect pe modelul masinii dvs. Husele sunt lucrate astfel incat, sa ofere confort, eleganta si rezistenta la uzura. Acestea sunt captusite cu spuma poliuretanica, impiedicandu-le sa se deplaseze si de asemenea sunt intarite suplimentar in zonele mai sensibile la abraziune.

Husele auto Comfort sunt potrivite atat pentru modelele cu AIRBAG in scaune cat si pentru cele standard. Datorita cusaturii speciale, husele auto Comfort pot acoperi complet scaunele fara a perturba AIRBAG-ul.

Setul contine toate husele necesare in functie de modelul masinii. La gama Comfort, toate orificiile pentru tetiere, centuri de siguranta, ISOFIX etc, sunt realizate / gaurite din fabricatie.
 

Husele auto Premium acopera in totalitate scaunele, protejandu-le perfect impotriva murdariei si uzurii, oferind durabilitate. De asemenea, se curata rapid iar datorita design-ului modern ofera o reimprospatare a interiorului masinii dumneavoastra

paupncvs40

Fisa tehnica

Material
Piele

8 alte produse in aceeasi categorie: