Husele auto din piele cu stofa sunt huse de cea mai buna calitate, fiind produse din piele ecologica si stofa, materiale care sunt folosite constant la majoritatea automobilelor de lux din industria auto. Husele auto din piel cu stofa sunt dedicate pe model (nu sunt universale) si se potrivesc perfect pe modelul masinii dvs. Husele sunt lucrate astfel incat, sa ofere confort, eleganta si rezistenta la uzura. Acestea sunt captusite cu spuma poliuretanica, impiedicandu-le sa se deplaseze si de asemenea sunt intarite suplimentar in zonele mai sensibile la abraziune.

Husele auto din piele cu stofa  sunt potrivite atat pentru modelele cu AIRBAG in scaune cat si pentru cele standard. Datorita cusaturii speciale, husele auto din piele cu stofa  pot acoperi complet scaunele fara a perturba AIRBAG-ul.

Toate elementele din piele cu stofa vin separat, pentru fiecare element in parte, astfel incat, sa va puteti bucura in continuare de functionalitatea acestora.

Setul contine toate husele necesare in functie de modelul masinii. La gama piele cu stofa , toate orificiile pentru tetiere, centuri de siguranta, ISOFIX etc, sunt realizate / gaurite din fabricatie.
Pentru modelele cu buzunare in scaune, masute pliabile etc, husele au fermoare care vor permite instalarea corecta a acestora si de asemenea utilizarea fara probleme a elementelor de mai sus.

Husele auto din piele cu stofa acopera in totalitate scaunele, protejandu-le perfect impotriva murdariei si uzurii, oferind durabilitate. De asemenea, se curata rapid iar datorita design-ului modern ofera o reimprospatare a interiorului masinii dumneavoastra. 

pauwvpb7pngr

Fisa tehnica

Material
Piele
Stofa

8 alte produse in aceeasi categorie: